Programma's voor jongeren

Introductiedag, sportdag, adventuredag, speldag, dagje-uit-dag.

Project Adventure biedt leuke, aktieve programma's, waarbij leerlingen de vaardigheden leren die nodig zijn om een goede start te maken als jong-volwassene m/v. Uitdagende activiteiten voor de hele groep, iedereen doet mee, op eigen nivaeu, een dag of dagdeel met het accent op leuk, spannend en origineel. De vaardigheden die ondertussen worden geoefend zijn: initiatief nemen, vertrouwen hebben, motivatie, communicatie, doelen stellen, leiding nemen en afspraken maken.

Sport en spel

Als u op zoek bent naar een invulling voor een leuke spannende dag voor uw leerlingen kunt u ook bij ons terecht. Het gaat om plezier met elkaar beleven, actief bezig zijn en nog wat leren ook.

Er worden twee standaard programma's aangeboden. Adventure Games is een dag vol met activiteiten op de grond. Challenge Course Adventure is een dag waarin het hoogtouwparcours gebruikt wordt, met name de activiteiten Prusik klimmen en de Vliegende Eekhoorn.

Adventure Educatie lessen bij u op school

U heeft niet de mogelijkheid om de klas nar het Adventurepark te laten komen, maar u wilt toch Adventure voor de leerlingen, boek dan nu onze trainer op uw lokatie! Lees meer over de programa's die wij aanbiede bij u op school.

Programma op maat

Project Adventure biedt programma's op maat aan. Deze duren minimaal een dag. Het meest effectief zijn meerdaagse programma's. Er wordt gewerkt aan individuele- en groepsdoelen voor competentiegericht leren. Er vindt een zichtbare ontwikkeling plaats in vaardigheden op sociaal-affectief gebied. Een hedendaags voorbeeld is het aanpakken van pestgedrag. Lees meer op de betreffende pagina's.

 

 

 
  1. IMGP4695
  2. imgp4484
  3. "Wat een ontzettend leuke dag hebben wij gehad en wat een mooie foto's. De kinderen genoten zichtbaar. Ik vond het erg leerzaam en ook heel sportief, we hebben hard gewerkt."

    Mirjam Brink, leerkracht groep 7 van de Piramide